Ulrica Rydin


Hej, jag kom i kontakt med Lodyn då jag medverkade i den första versionen av utbildningen ”Jorden är själens hem” 2016-2017, en fantastisk utbildning som växer allt mer i mig. Jag heter Ulrica Rydin och så länge jag kan minnas har mitt inre varit i ett vilt skapande, i en rörelse som leder mig vidare, som ger mig motivation och riktning. Jag älskar att utforska, att skriva, sjunga, berätta, lyssna, dansa och måla, att så och skörda, konstruera och filosofera.

Nyligen öppnade jag upp verksamheten ”Omfamna Natur” där ekopsykologin samt annan livserfarenhet är inspirationen. Med ”Omfamna Natur” som grund vill jag bjuda in till samverkan i naturvakenhet. Min förhoppning är att kunna bidra till en värld där relationer stärks, relationen till oss själva till varandra och till det mer-än-mänskliga. För mig är kontakten mellan inre och yttre Natur den mest närvarande guiden, i dröm som i verklighet.

Tillsammans med min man bygger jag också upp en verksamhet kring biodling, ”Rydins Bigårdar” och jag är verksam sjuksköterska. Jag har flera års erfarenhet av friluftsliv och guidning för spårande öppna sinnen.

Välkommen höra av dig till mig med frågor eller idéer för samverkan.

Mobil: 070 53 29 138

Mail: mesothorax@telia.com

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *