Teresa Thurell – Författare och föreläsare


Författare och föreläsare

2011 tog jag examen som  Kvalitet-och miljöledare och arbetade en tid på ett livmedelsbolag. Tidigare har jag jobbat inom vården, drivit en egen praktik med friskvård för gravida och varit doula vid förlossningar.  Mitt brinnande intresse för andra kulturer har sedan unga år lett mig till olika nätverk där jag mött kulturbärare från olika delar av världen och jag har även varit med att starta och bo i ekobyar. När jag hittade ekopsykologin så blev jag naturligtvis väldigt glad eftersom den är helt i linje med det som jag själv utforskar och vill lära mig mer av.

Följ länken för mer info om min roman Stjärnsystrarnas hemlighet :

https://www.ebesforlag.se/store/p/ungdom-256835/stj%C3%A4rnsystrarnas-hemlighet,-av-teresa-thurell-814910

 

Kontakt:

Mejl: teresa.thurell@gmail.com       Mob: 070-238 07 03

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *