Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vilda vägar – en helg om naturkontakt

29 juni, 2018 @ kl 17:00 - 1 juli, 2018 @ kl 16:00

1500SEK – 2500SEK

Vi lever i en tid då vi på många sätt har separerat oss själva från naturen och de livsbetingelser som är basen för vår existens. Det är som att vi har glömt vår hemhörighet på jorden och vårt släktskap med allt annat levande. Glömt att vi bara är en liten del av något större.

Men jorden minns och längtar efter oss, dig och mig. Hon bär på visdom, varande och en möjlighet för oss att hela delen av oss som tror att vi är separerade (från varandra, oss själva och naturen).

Den här helgen är till för att få utforska, fira och få tid att vila i vår inneboende samhörighet med naturen. Genom praktiska övningar, sinnesmeditationer, egen tid i naturen, delande i cirkel och ceremonier kommer vi att göra en upplevelsebaserad djupdykning som bottnar i frågor som: hur kan jag gå djupare i den öppenhet/kontakt som redan är? Finns det något i vägen? Vad är min inre vildhet? Vad är naturkontakt för mig?

Vi som arrangerar den här helgen drivs av en längtan att få dela de här frågorna med andra och undersöka tillsammans.

Som en del av helgen kommer det erbjudas en svetthydda i lakotatradition för de som vill. Svetthyddan är en ceremoni för att rena sig och för att be.

Vi kommer att vara på en gård utanför Hyssna.
Vi kommer att tälta, så ta med dig tält, sovsäck, liggunderlag.

KOSTNAD: 1500 kr till 2500 kr beroende på vad du har möjlighet och vill betala. Inkl. mat och tältplats (ta med eget tält).

ANMÄLAN: Senast 22 juni till Amanda på amanda@ollga.se. Ange om du behöver någon specialkost (maten kommer att vara vegetarisk).

Helgen genomförs i samarbete med Studiefrämjandet, Omställning Göteborg och Lodyn.

Mer praktisk information om platsen och vad du behöver ha med dig kommer du få i ett välkomstmail efter att du anmält dig.

Välkomna önskar
Amanda, Elinor och Lovisa

Detaljer

Börjar:
29 juni, 2018 @ kl 17:00
Slutar:
1 juli, 2018 @ kl 16:00
Pris:
1500SEK – 2500SEK
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/133326374182139/

Plats

Hyssna

Arrangörer

Lodyn
Studiefrämjandet
Omställning Göteborg