Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Hållbarhet inifrån och ut (online-workshop)

7 juni @ kl 19:00 - 21:00

100kr

Världen går igenom en kris, en omställning. Förlegade och ohållbara system, strukturer och synsätt faller samman, vilket skapar turbulens. Samtidigt öppnas det nu också upp för stora möjligheter till positiv förändring. Det gäller att ta bra hand om sig själv för att kunna vara mottaglig för dessa möjligheter. Genom att att bygga upp en inre trygghet samt stabilitet i sitt eget liv blir det lättare att hantera stress och turbulens och att ha ett positivt fokus.

Den första delen av denna online-workshop består av en vägledd meditation. Här får du öva på att bygga inre trygghet och förankring genom att hitta in i närvaro i kropp, tanke och känsla. Du får utrymme att vila i alla de känslor du kan ha inför den omställning som pågår i världen, vilken innefattar allvarlig förstörelse så väl som konstruktiva förändringar. Vi visualiserar att känna kraft och stöd från Jorden och från det enorma nätverk av organisationer och personer världen över som agerar för positiv utveckling.

Därefter får du reflektera över frågeställningar som; Hur känner jag inför det som pågår i världen och hur påverkar det mitt liv? Vilka framsteg och positiv utveckling ser jag i min närhet, samhället och världen? Vad behöver jag för att må bra och hur kan jag ta hand om mig själv? Hur kan jag skapa styrka och stabilitet när det gäller min hälsa, boende, ekonomi och relationer?

Pris: 150 kr. Reducerat pris: 100 kr – för dig som har ett stort engagemang för naturen/miljön eller ansträngd ekonomi.

Om du är intresserad skicka ett mail till:

lina@livsviktigt.org för att få mer information.

Detta är ett öppet evenemang, så det går bra att bjuda in andra.

Jag som leder denna workshop heter Lina Eggemar, är 44 år och bor i Stockholm. Jag har sedan tonåren haft ett engagemang för personlig utveckling, hälsa, meditation, natur/miljö, ledarskap och att göra en skillnad. Det har tagit sig uttryck genom min egna verksamhet ( www.livsviktigt.org ) samt organisationer som Hungerprojektet, Naturarvet och Lodyn. De senaste åren har jag hanterat svåra utmaningar i mitt eget liv, parallellt med den ökande turbulensen i världen. Jag har då behövt ställa om och gå till botten med hur jag kan ta hand om mig själv på bästa sätt. Det gör att jag är stark i min sårbarhet och kan finna vila i stormens öga, nu när förändringsvindarna blåser allt mer.

Detaljer

Datum:
7 juni
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
100kr

Plats

Online
Sverige

Arrangörer

Livsviktigt
Lodyn